ANTON KARLSSON


image8
Anton du är en så underbar person. Du är den bästa storebror man kan ha. Du är en helt underbar bror. Du var ju snäll hela tiden. Du hjälpte mig med läxor ofta och sen gjorde du mycket som man inte kan skriva, fast du var ju en  helt underbar storebror!

Du var ju bara 17 år och jag tycker att det är för tidigt att dö när man är 17 år.

Men vi har ju alla minnen av dig Anton. Du var ju så fin. Jag kommer aldrig, aldrig att glömma dig som du en gång var Anton. Jag gillar dig så himla mycket. Kommer aldrig att glömma dig. Du var så söt, det har du alltid varit. Hoppas, hoppas att du kan läsa var jag och Hanna har skrivit till dig. Vi skriver om dig och hur vi känner. Tänk att en vind kan komma och blåsa bort just dig Anton. Hoppas många kan läsa detta som jag har skrivit om dig Anton. Man har sånna konstiga tankar om dig. Man undrar hela tiden vad du gör Anton. Jag vet inte vad du gör men jag hoppas du har det bra. Jag har drömt många drömmar om dig. Undrar hur du har det. Jag vill att du ska ha det så bra som det bara gå. Jag kunde inte förstå att det var du som låg där ute och ringde hem och sa vad som hade hänt. Jag saknar dig hela tiden. Det kommer vara jätte jobbigt länge, många dagar, i många veckor och i många år. Man kan knappt förstå vad som har hänt. Att de var du!!!! Vilken smäll det blev och var ont det måste har gjort. Stakas dig Anton att det blev en sån smäll. Du som flög hit och dit. Stakas dig, det är så synd om dig. Det kommer det alltid att vara.

TÄNKER PÅ DIG OCH SAKNAR DIG HELA TIDEN. DET KOMMER JAG ALLTID ATT GÖRA. PUSS OCH KRAM ÄLSKAR DIG ANTON. HAR DET SÅ HIMLA BRA ANTON // DIN LILLASYSTER ( WILMA )

TORSDAGEN DE FÅR INTE HÄNDA

Nej, nej de få inte hända!! Inte just dig, inte nu, det får inte hända.Jag blev så rädd när det var du som låg där ute mitt på vägen. Det fick inte vara du!! Jag ville inte att det skulle hända dig. Jag blev så himla rädd när du ringde, men det var så himla bra att du ringde. Tänk om någon hade hittat dig död, vilken tur att du inte dog på platsen. Jag var så rädd, så rädd. Det var så hemskt och sitta där vid bordet och äta när du var borta.Jag vill aldrig vara med om något sånt här mer. Det får inte hända mer saker i våra familj/släkt.

         ANTON JAG ÄLSKAR DIG! DET KOMMER JAG ALLTID ATT GÖRA.
 image6
HOPPAS DU HAR DET BRA NU ANTON.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET.


DE FÅR INTE HÄNDA DIG ANTON, ALDRIG MER, ALDRIG MER, FÅR DET HÄNDA DIG ANTON.

ANTON HAR EN SÅN FIN GRAVPLATS OCH SÅ FINT PÅ SIN GRAV.

Jag har ju sett Anton på sjukhuset. Han var faktiskt lite läskig där inne fast de var ju bra att jag såg han där inne. Det var sista gången jag såg honom och jag sa faväl til dig Anton. Jag kramade dig så mycket och kände på dina ben och händer. Du var len, fast du va ju blå runt ögonen och vid hakan var du lite röd.

TACK FÖR TIDEN ANTON! DET HAR VARIT SÅ HIMLA KUL ATT HAR HAFT DIG SOM STOREBROR.


ANTON KARLSSON  


TACK FÖR TIDEN ANTON. DU ÄR HELT UNDERBAR, DET KOMMER DU ALLTID ATT VARA. JAG ÄLSKAR DIG ANTON KOMMER GÖRA DET FÖR ALLTID. KOMMER ALLTID, ALLTID ATT SAKNAR DIG ANTON.

                                                                 / WILMA DIN SYSTER


               


Anton min kära kära bror

           
image2
Anton min kära, kära storebror jag kommer alltid att saknar dig. Jag kommer att sakna dig precis som du en gång var. Jag kommer att saknar ditt skratt och ditt leende, så fint som de var. Men sen när detta hände så kom gud och svävade bort dig då fanns du inte kvar hos mig. Då fanns de ingen mer pojke som du. Då försvann ditt leende och ditt skratt. Du kommer alltid att saknas och minnas för alltid. Men när detta hände på den där torsdagen så tänkte jag hela tiden att de skulle gå bra för dig på sjukhuset, men sen sa det bara stopp och du kom aldrig hem mer. Jag får aldrig höra ditt skratt eller se ditt leende mer. Det som jag såg av dig var att du låg där och sov fast det gjorde du inte, du låg där hjärndöd och var blå runt ögonen. Du såg så läskig ut. Jag tänkte det kan ju inte vara sant att det är du som ligger där och är hjärndöd, som är blå runt ögonen, har  två brutna ben och en bruten näsa och en lunga som var punkterad. Det var så himla synd om dig, fast de var ju inte ditt fel att du blev påkörd. Det var ju så mörkt där ute och du som var så mörk rädd, men hoppas du inte va det där ute.
      (HOPPAS DU HAR DET BRA ANTON/DIN SYSTER WILMA)
HOPPAS DU HAR DET BRA DÄR UPPE

JAG SAKNAR DIG

Undra var du gör där uppe i himlen? Hoppas du träffar vår gamla kanin Maja, farfar och morfar, Hoppas du ser dom eller är med dom. Du kanske träffar någon som ligger nära dig där du är begravd. Tänker mycket på dig Anton, alla minnen av dig, allt du har sagt till mig, allt du har frågat, allt du har gett mig och allt annat.

Jag vill så gärna se dig, prata med dig, skratta med dig, skoja med dig, göra allt med dig.

UNDRA HUR DU SER UT DÄR NERE I JORDEN HUR BLÅARE DU MÅSTE VAR NU

Du och jag vi var ju bästa kompisar. Vi gjorde allt ihop, vi är faktiskt lite lika med. Nästan var det bara en sak det var ju att du och jag inte hade samma hårfärg. Du och jag höll ihop. Vi är bästa kompisar även att vi är syskon du och jag. Vi kommer ändå att hålla ihop, föralltid.

Åh, ditt fina leende det var ju så fint.

Men nu får jag hålla ihop med min syrra Hanna. Min syrra Hanna och jag vi är också ganska lika.


ANTON KARLSSON 17 ÅR
image3

/Wilma.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0